Αποκαλύφθηκαν όλες οι τοποθεσίες του Hitman III

Η IO Interactive αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα και τις τρεις τελευταίες τοποθεσίες που θα κληθούμε να ταξιδέψουμε κατά την διάρκεια της ενασχόλησης μας με το Hitman ΙΙΙ, όταν ο τίτλος κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, “ενώνοντας” το Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με το Dartmoor στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους γεμάτους με neon δρόμους του Chongqing στην Κίνα.

Το ταξίδι μας στο Hitman III θα ξεκινήσει με τον Agent 47 να βρίσκεται στο Burj khalifa

στο Dubai, προτού κατευθυνθεί στους ομιχλώδεις λόφους του Dartmoor και στο Thornbridge Manor στην Αγγλία. Από εκεί, το γεμάτο με δολοφονίες ταξίδι μας, θα συνεχιστεί στο Βερολίνο της Γερμανίας, όπου θα ζήσουμε τη «ζαλιστική αδρεναλίνη» ενός rave party.

Μόλις ολοκληρώσουμε την αποστολή μας εκεί, θα βοηθήσουμε τον Agent 47 στα στενά σοκάκια του Chongqing της Κίνας, προτού το προτελευταίο συμβόλαιο, μας οδηγήσει στη Νότια Αμερική. Εκεί θα βρεθούμε σε μια περιοχή που μοιάζει λίγο με τη Sapienza, με ένα αρχοντικό, που βρίσκεται στην γεμάτη με αμπέλια περιοχή του Mendoza της Αργεντινής.

Η τελική αποστολή του παιχνιδιού, και κατ ‘επέκταση, η τελική αποστολή σε ολόκληρη την World of Assassination τριλογία, θα πραγματοποιηθεί στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας, φέρνοντας ένα τέλος στο νέο έπος του Agent 47.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τις εξωτικές τοποθεσίες του Hitman ΙΙΙ εδώ.

Το Hitman III αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC μέσω του Epic Games Store (timed exclusive) και Google Stadia στις 20 Ιανουαρίου 2021, ενώ μια Cloud Version έκδοση του Hitman III, βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη για το Nintendo Switch

The post Αποκαλύφθηκαν όλες οι τοποθεσίες του Hitman III appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα