Αποχώρηση του Pawel Selinger από την Techland

Ο Pawel Selinger, Art Director και Writer στην Techland, έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το πολωνικό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στη σχετική ενημέρωσή του: “Μετά από περισσότερα από 12 χρόνια, αποφάσισα να τερματίσω τη συνεργασία μου με την Techland. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην εταιρεία που μού επέτρεψε να

αναπτύξω και να εκπληρώσω τον εαυτό μου για το ήμισυ της ζωής μου. Techland, θα είμαι πάντα ριζωμένος μαζί σου, καθώς και με τους υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα χάρη σ’ εσένα. Σας εύχομαι το Dying Light και τα επόμενα projects να γίνουν παγκόσμιες επιτυχίες.”

Μέχρι πρότινος, ο Pawel Selinger εργαζόταν στη θέση του Writer/ Art Director για το επερχόμενο Dying Light 2, ενώ είχε εργαστεί επίσης ως Writer και για το αρχικό παιχνίδι.

Το Dying Light 2 ανακοινώθηκε στην Ε3 2018, με στόχο την κυκλοφορία του μέσα στην περασμένη άνοιξη, πριν δεχτεί αναβολή επ’ αόριστον. Παρόλο που δεν έχει οριστεί ακόμα περίοδος ή ημερομηνία κυκλοφορίας για τον εν λόγω τίτλο, νέες πληροφορίες για το παιχνίδι δε φαίνεται να απέχουν πολύ από κοντά μας, καθώς, λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου, η ομάδα ανάπτυξης υποσχέθηκε πως εντός της τρέχουσας, νέας χρονιάς θα μοιραστεί με την κοινότητα νέες ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειώσει στην ανάπτυξή του.

The post Αποχώρηση του Pawel Selinger από την Techland appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα