Ανακοινώθηκε το Eden Remains: Arrival

Η Revelation Games προέβη σε ανακοίνωση του νέου της project.

Πρόκειται για έναν sci-fi action-survival τίτλο πρώτου προσώπου, με την ονομασία “Eden Remains: Arrival”. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός στρατιώτη, του οποίου το διαστημόπλοιο καταρρίφθηκε μυστηριωδώς κατά την άφιξή του, όντας απεσταλμένος για να διερευνήσει ένα σήμα κινδύνου προς μία απομακρυσμένη ερευνητική εγκατάσταση του πλανήτη “Eden”. Γρήγορα αντιλαμβάνεται πως στον συγκεκριμένο,

εχθρικό πλανήτη που βρίσκεται, δεν απουσιάζει ο αγώνας για την επιβίωση, με απώτερο στόχο την αποκατάσταση της επικοινωνίας στο προαναφερθέν σημείο ενδιαφέροντος.

Διαθέτοντας μηχανισμούς δράσης και επιβίωσης σε ένα μυστηριώδες περιβάλλον επιστημονικής φαντασίας, ο παίκτης θα κληθεί να εξερευνήσει την περίεργη ιστορία που κρύβεται πίσω από την προέλευση του εν λόγω, αρχαίου πλανήτη, καθώς επίσης και την πρώτη, εκ νέου προσπάθεια αποικισμού της ανθρωπότητας, πενήντα χρόνια μετά την καταστροφή της πατρίδας της από πρόσκρουση αστεροειδούς.

Το Eden Remains: Arrival αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προς μία απροσδιόριστη -μέχρι στιγμής- ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Announcement Trailer του νέου παιχνιδιού.

The post Ανακοινώθηκε το Eden Remains: Arrival appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα