ΦΗΜΗ: Και στο PS4 το νέο God of War

Αυξάνονται οι πιθανότητες για να δούμε το νέο God of War και στο PS4, καθώς ο David Jaffe, πρώην υπάλληλος του Santa Monica Studio και δημιουργός του franchise, φαίνεται πεπεισμένος ότι ο επόμενος τίτλος της εν λόγω

εμβληματικής σειράς του PlayStation θα αποτελέσει cross-gen τίτλο για τα συστήματα της Sony.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου livestream του God of War (2018) από τον David, ο ίδιος διερωτήθηκε σχετικά με τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες της πολυ-αναμενόμενης, επόμενης προσθήκης της σειράς God of War. Αμέσως, εκείνος αποκρίθηκε, λέγοντας: “Είμαι σίγουρος πως το επόμενο God of War θα είναι σε PS4, PS5. Φυσικά θα είναι!“, στηριζόμενος στα λεγόμενα του Jim Ryan για την περαιτέρω υποστήριξη του PS4, ακόμα και μετά την κυκλοφορία του PS5. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή από το εν λόγω livestream, που κοινοποιήθηκε από χρήστη στο Twitter.

Seems like #GodOfWarRagnarok will be cross-gen title after all!

“I’m sure the next #GodofWar will be #PS4,#PS5. Of course it will” david jaffe says.

W or L? pic.twitter.com/UJSsLRIWCu

— Joe Miller (@JoeMiller101) January 6, 2021

Επί του παρόντος, δεν έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του συγκεκριμένου θέματος από την πλευρά της Sony/ Santa Monica Studio, και, επομένως, το παραπάνω γεγονός δεν αποτελεί, φυσικά, τίποτα περισσότερο πέραν από μία φήμη, που αξίζει, όμως, να έχουμε κατά νου μέχρι τη στιγμή της επίσημης επιβεβαίωσης.

Ο επόμενος τίτλος της σειράς God of War αποκαλύφθηκε επισήμως τον περασμένο Σεπτέμβριο και -όπως φαίνεται- θα φέρει την ονομασία “God of War: Ragnarök“. Η κυκλοφορία του τοποθετείται εντός του 2021 και το ενδεχόμενο να αποτελέσει cross-gen τίτλο παραμένει κάτι περισσότερο από πιθανό, δεδομένων και άλλων, παρόμοιων περιπτώσεων από νέους, cross-gen τίτλους, όπως τα Sackboy: A Big Adveture, Spider-Man: Miles Morales και Horizon Forbitten West.

The post ΦΗΜΗ: Και στο PS4 το νέο God of War appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα