Νέες πληροφορίες για το Monster Hunter Rise

Μέσω της προγραμματισμένης παρουσίασής της, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το Monster Hunter Rise, τον ολοκαίνουριο τίτλο της σειράς που αναμένεται να διατεθεί σύντομα για το Nintendo Switch, ο οποίος είχε ανακοινωθεί το περασμένο φθινόπωρο .

Το Monster Hunter Rise αναμένεται να εισάγει νέες τοποθεσίες, η

κάθε μία με τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά και πανίδα, η οποία θα μπορέσει να λειτουργήσει υποστηρικτικά στα κυνήγια των παικτών. Νέα τέρατα θα κάνουν την περιπέτεια των κυνηγών ακόμα πιο δύσκολη από ποτέ, με το Magnamalo να αποτελεί το κορυφαίο όλων όσων θα προσφέρει το παιχνίδι. Βοηθοί των κυνηγών θα είναι νέοι χαρακτήρες που θα τους παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη από την κυνηγετική βάση-hub του παιχνιδιού, ενώ νέα κομμάτια εξοπλισμού θα μπορούν να βοηθούν τους παίκτες να ταξιδεύουν μέσα στο επίπεδο ακόμα πιο γρήγορα, ή να θέσουν υπό τον έλεγχό τους άγρια τέρατα, τα οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ενάντια στα θηράματά τους.

Για τους παίκτες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν από την αγορά, η Capcom ανακοίνωσε τη διάθεση ενός ειδικού demo για το παιχνίδι. Η δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού θα λειτουργεί ως tutorial, το οποίο θα προσφέρει μια γεύση από τους νέους μηχανισμούς του τίτλου. Και στις τέσσερις διαθέσιμες αποστολές οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες κατηγορίες όπλων που προσφέρει το παιχνίδι, να κυνηγήσουν νέα τέρατα που πρωτοεμφανίστηκαν στη σημερινή παρουσίαση, αλλά και να παίξουν παρέα με άλλους παίκτες σε τοπικό δίκτυο ή μέσω του διαδικτύου.

Ακολουθεί το βίντεο της σημερινής παρουσίασης για περισσότερες πληροφορίες. Το Monster Hunter Rise αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου για το Nintendo Switch, ενώ σύμφωνα με την Capcom ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις και με bonus προπαραγγελίας για όσους προαγοράσουν τον τίτλο.

The post Νέες πληροφορίες για το Monster Hunter Rise appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα