Κανονικά και οι υπόλοιποι Final fantasy τίτλοι στο Xbox Game Pass

Έχοντας ανακοινώσει την διάθεση μιας σειράς Final Fantasy τίτλων μέσω της συνδρομητικής της υπηρεσίας Xbox Game Pass, ήδη από την X019 εκδήλωση που πραγματοποίησε τον Νοέμβριο του 2019, η Microsoft πριν από λίγες ώρες, έδωσε την διαβεβαίωση ότι και οι υπόλοιποι τίτλοι της σειράς που έχουν επιβεβαιωθεί για την υπηρεσία, θα κάνουν την εμφάνιση τους κανονικά στο Xbox Game Pass

κάποια στιγμή.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα, στην βιβλιοθήκη της υπηρεσίας έχουμε δει τα Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII Remastered, Final Fantasy XI και Final Fantasy XV, με τους υπόλοιπους τίτλους που έχουν υποσχεθεί να παραμένουν εμφανώς απόντες από το line-up. Κάτι που έχει οδηγήσει σε υποψίες για το αν αυτοί οι τίτλοι θα έρθουν στο Xbox Game Pass.

“Όπως ανακοινώσαμε στο X019, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε το Final Fantasy franchise στους παίκτες μέσω του Xbox Game Pass”, δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft στο TrueAchievement. “Το κάναμε καθ’ ολη της διάρκειας του 2020 και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε το 2021 και μετέπειτα. Ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για περισσότερους Final Fantasy τίτλους στο μέλλον”.

Να σημειώσουμε ότι τα Final Fantasy X / X-2 HD Remastered, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2 και Lightning Returns: Final Fantasy XIII είναι οι υπόλοιποι Final Fantasy τίτλοι που θα προστεθούν στο Xbox Game Pass, σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα.

The post Κανονικά και οι υπόλοιποι Final fantasy τίτλοι στο Xbox Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα