Αποχώρηση του Hajime Tabata από τη Square Enix

Και, κατ' επέκταση, από τη Luminous Productions.

Το νέο στούντιο της Square Enix, η Luminous Productions, από ό,τι φαίνεται δεν άλλαξε μόνο στόχους, αλλά και τον επικεφαλής της ομάδας, αφού ο Hajime Tabata ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Square Enix και, κατ' επέκταση, από τη Luminous Productions. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός ανακοίνωσε: "Έχουν περάσει

σχεδόν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του Final Fantasy XV, το οποίο ήταν ένα σημαντικό project για μένα, το οποίο δεν θα είχε υλοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου. Για αυτό το λόγο πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο και παράλληλα να ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη Square Enix αλλά και από τη Luminous Productions.

Μέσα από το χρονικό διάστημα της ανάπτυξης του τίτλου, απέκτησα αρκετή εμπειρία με τη Square Enix και αφιερώθηκα πλήρως στην ανάπτυξη του Final Fantasy XV. Οπότε, με την ολοκλήρωση του τίτλου άδραξα την ευκαιρία να παραιτηθώ από την ανάπτυξη/ επίβλεψη του Final Fantasy XV και να κυνηγήσω το επόμενο μου project, το οποίο θα είναι μια ακόμη πρόκληση μετά την ανάπτυξη του Final Fantasy XV. Τέλος, την επιμέλεια και ανάπτυξη του επεισοδίου Ardyn έχει αναλάβει το στούντιο της Luminous Productions, στο οποίο παρέδωσα τη δάδα, διότι πιστεύω πως αυτή η ομάδα ταλαντούχων νέων θα δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα