Αποχώρησε από την Deviation Games ο Jason Blundell

Ο συνιδρυτής της Deviation Games –Jason Blundell– αποχώρησε αιφνιδίως από το studio, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης στο Twitter. Ο έτερος συνιδρυτής της Deviation, Dave Anthony θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η Deviation είναι ένα από τα πιο νεοσύστατα studios της βιομηχανίας του gaming, με έτος ίδρυσης το 2020. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο στούντιο,

αποτελούμενο από βετεράνους των Call of Duty, Treyarch και DICE, συμπεριλαμβανομένου μέχρι πρόσφατα του  Jason Blundell, αλλά και του –νέου πλέον επικεφαλής της ομάδας– Dave Anthony. Το studio εργάζεται σε ένα πρωτοποριακό νέο IP για το PlayStation. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η επέκταση του νεοσύστατου studio με τη δημιουργία της Deviation Games Canada, μιας νέας ομάδας με γραφεία και έδρα στον Καναδά.

Ο τίτλος που αναπτύσσει η νεοσύστατη ομάδα θα ανήκει στη κατηγορία των “world-class FPS” και θα έχει story-driven, single player campaign. Το Multiplayer θα περιέχει arcade και competitive modes ενώ το παιχνίδι θα υποστηριχτεί αρκετά χρόνια με περιεχόμενο. Το setting του παραμένει ακόμη άγνωστο ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας φημολογείται ότι θα είναι μέσα στο 2024.

Οι Blundell και Anthony είχαν εργαστεί αμφότεροι στην Treyarch και στη σειρά Call of Duty. Το 2020 συνίδρυσαν την Deviation Games. Τον Ιούνιο του 2021, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι σύναψε συνεργασία με την Deviation Games για την ανάπτυξη ενός “πρωτοποριακού AAA τίτλου”.

pic.twitter.com/b8YPAzY13V

Deviation Games (@DeviationGames) September 8, 2022

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας: «Η Deviation Games ανακοινώνει ότι ο Jason Blundell έφυγε από το studio. Εκτιμούμε τη συμβολή του Jason και του ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές του προσπάθειες. Η Deviation θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό την ηγεσία του CEO Dave Anthony, ο οποίος ανέλαβε επίσης τον ρόλο του σκηνοθέτη στην ανάπτυξη τίτλου –τον τελευταίο χρόνο– και ο οποίος παραμένει καθοδηγητική δύναμη για όλους καθώς κοιτάμε μπροστά.

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι ο Louis Castle εντάχθηκε στην Deviation Games ως αντιπρόεδρος ανάπτυξης. Ο Louis είναι ένας βετεράνος της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών με δύο βραβεία Lifetime Achievement, συνίδρυσε τα Westwood Studios, που είναι περισσότερο γνωστά για τη δημιουργία του θρυλικού franchise Command and Conquer.

Ο Louis συνοδεύεται από ένα απίστευτο roster βετεράνων της βιομηχανίας που εντάχθηκαν πρόσφατα στο studio, συμπεριλαμβανομένων των βετεράνων του God of War Jonathan Hawkins και Dean Rymer, και τον Tony Flame που έχει εργαστεί στο Call of Duty: Black Ops.

Αυτή η πληθώρα ταλέντων καθιστά τη Deviation γεμάτη ταλέντο και έτοιμη για να συνεχίσει να οδηγεί την συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία παιχνιδιών στο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε την ανάπτυξη του πρωτοποριακού μας AAA τίτλου».

The post Αποχώρησε από την Deviation Games ο Jason Blundell appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα