Η ΕΑ ανακοινώνει τη σύσταση του studio Ridgeline Games

Η EA αποκάλυψε επίσημα την δημιουργία της Ridgeline Games, ενός νεοσύστατου studio με επικεφαλής τον συνδημιουργό του Halo, Marcus Lehto. Η ομάδα θα ασχοληθεί κυρίως με το franchise του Battlefield και πιο συγκεκριμένα με τη δημιουργία μίας αφηγηματικής ιστορίας εντός του σύμπαντος του γνωστού

FPS.

Με έδρα το Σιάτλ των ΗΠΑ, το studio ιδρύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και άρχισε να στελεχώνεται με στόχο τη δημιουργία του πρώτου project της ομάδας. Πλέον, η Electronic Arts έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για το ποιοι αποτελούν τη νεοσύστατη ομάδα, ποιος ηγείται της προσπάθειας, το όνομα του studio αλλά και πάνω σε τι θα εργαστεί.

O Vince Zampella, o ιδρυτής της Respawn, που πλέον είναι και το ηγετικό πρόσωπο της προσπάθειας της EA για την επαναφορά του franchise Battlefield, δήλωσε για τη νέα ομάδα: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον της σειράς, φέρνοντας νέα ταλέντα και δημιουργώντας νέες προοπτικές. Με τον Marcus και την ομάδα του στην Ridgeline Games να εντάσσονται πλέον στην ήδη παγκοσμίου κλάσης ομάδα που ασχολείται με το Battlefield, η σειρά βρίσκεται πλέον στην ισχυρότερη θέση που θα μπορούσε να βρίσκεται μετά από καιρό».

Ο σκηνοθέτης και επικεφαλής της Ridgeline, Marcus Lehto, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με τη DICE και τη Ripple Effect και να ηγούμαστε στην επέκταση του σύμπαντος του franchise αλλά και στο κομμάτι της αφήγησης, καθώς και τόσο των ιστοριών όσο και της ανάπτυξης των χαρακτήρων μέσα στο σύμπαν του Battlefield».

Υπενθυμίζουμε πως η Season 2 του πολύπαθου Battlefield 2042 κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου. Με τίτλο Master of Arms, πρόσθεσε έναν νέο χάρτη σχεδιασμένο για gameplay εστιασμένο στο πεζικό, έναν νέο Specialist, καθώς και νέα όπλα και οχήματα.

Τέλος, η DICE ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της να επαναφέρει το σύστημα κλάσεων στο Battlefield 2042 –μια αλλαγή που αναμένεται να έρθει στον τίτλο μαζί με την Season 3- υιοθετώντας έτσι την απαίτηση μεγάλης μερίδας της κοινότητας της σειράς για επαναφορά των κλάσεων στον τίτλο.

The post Η ΕΑ ανακοινώνει τη σύσταση του studio Ridgeline Games appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα