Απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης του Redfall για PC

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διάθεσης του Redfall, η Arkane Austin προχώρησε στην ενημέρωση της σελίδας του τίτλου στο Steam, με τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, τις οποίςε μπορείτε να δείτε παρακάτω.

64-bit processor and operating systemOS: Windows 10 64-bitProcessor: Intel Core i5-8400 @ 2.80GHz or AMD Ryzen 5 1600Memory: 16 GB
RAMGraphics: AMD RX 580 / NV GTX 1070 / 6 GB VRAMNetwork: Broadband Internet connectionStorage: 100 GB available spaceAdditional Notes: SSD recommended

Να σημειώσουμε ότι οι τίτλοι της Arkane δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα απαιτητικοί σε πόρους, κάτι που φαίνεται ότι δεν θα αποτελεί εξαίρεση το Redfall.

Η σύγκριση τους με το τελευταίο παιχνίδι της Arkane Lyon, Deathloop, αποκαλύπτει παρόμοιες προδιαγραφές, αν και το Redfall ζητά από τους χρήστες κάτι ελαφρώς παραπάνω. Η απαίτηση σχετικά με τη CPU είναι ακριβώς η ίδια, αλλά η απαιτούμενη RAM αυξήθηκε από τα 12GB στα 16 GB. Η απαίτηση για τη GPU είναι η ίδια για τους χρήστες AMD (RX 580), αν και έχει αυξηθεί ελαφρώς για τους χρήστες NVIDIA (GTX 1070, ενώ το Deathloop απαιτούσε GTX 1060). Η απαίτηση αποθηκευτικού χώρου αυξήθηκε επίσης σημαντικά από μόλις 30 GB σε 100 GB για το Redfall, με τις πρόσθετες σημειώσεις να υποδηλώνουν ότι αυτή τη φορά θα προτείνεται ένας SSD.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC στις 2 Μαΐου και θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας.

The post Απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης του Redfall για PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα