Το Journey to the Savage Planet έρχεται στη νέα γενιά

Η 505 Games ανακοίνωσε ότι το Journey to the Savage Planet είναι έτοιμο να έρθει στα Xbox Series X/S και PlayStation 5, τον επόμενο μήνα, με τη μορφή της έκδοσης Employee of the Month.

Το Journey

to the Savage Planet: Employee of the Month Edition έρχεται βελτιστοποιώντας τον τίτλο για Xbox Series X/S και PlayStation 5, με διαθέσιμα δύο mode απόδοσης (Graphics και Performance), περιλαμβάνοντας το Hot Garbage DLC, νέα ads, μπόνους συνομιλίες Martin Tweed και ένα βελτιωμένο photo mode. Θα υπάρξει ένα δωρεάν upgrade για όσους έχουν στην κατοχή τους το αρχικό παιχνίδι, ακόμα κι αν δεν είχαν πάρει το DLC.

Να σημειώσουμε ότι το μέλλον φαινόταν κάποτε αβέβαιο για το Journey to the Savage Planet, αφού η δημιουργός του, Typhoon Studios αγοράστηκε από την Google Stadia, και συγχωνεύτηκε με τα εσωτερικά studio ανάπτυξης, και στη συνέχεια έκλεισε μετά από περίπου ένα χρόνο. Ωστόσο, τα “βασικά ταλέντα” της Typhoon Studios προχώρησαν στην δημιουργία της Racoon Logic, και στη συνέχεια μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το IP  του Journey to the Savage Planet πίσω από την Google.

“Έχουμε περάσει από μια εξαγορά, απολυθήκαμε, δημιουργήσαμε μια νέα εταιρεία και αποκτήσαμε ξανά το IP μας, αλλά με κάποιο τρόπο, κατά κάποιο τρόπο, η έκδοση Employee of the Month Edition του εκκεντρικού παιχνιδιού μας έρχεται επιτέλους σε νέες κονσόλες”, δήλωσε ο creative director της Raccoon Logic, Alex Hutchinson.

“Ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστήριξαν, ειδικά εσένα, Value Employee. Είσαι ο αγαπημένος μου, όποιο κι αν είναι το όνομά σου”.

Το Journey to the Savage Planet: Employee of the Month Edition αναμένεται να κυκλοφορησει για Xbox Series X/S και στο PlayStation 5 στις 14 Φεβρουαρίου 2023.

The post Το Journey to the Savage Planet έρχεται στη νέα γενιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα