Στοιχεία για το Aurora: The Lost Medallion

Ένα νέο δημιούργημα Ελλήνων game developers αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για το Aurora: The Lost Medallion του ελληνικού studio, Noema Games που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα 2D, sci-fi, point & click, adventure.

Το Aurora: The Lost Medallion – The Cave αναπτύσσεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την ομάδα όμως πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει η Demo έκδοση για PC. Η ιστορία μάς μεταφέρει σε έναν μακρινό και παγωμένο πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα σε μια τεχνολογικά προηγμένη σπηλιά όπου ζει μια ομάδα παιδιών μαζί με τα ρομπότ. Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Aurora, το μικρότερο σε ηλικία παιδί της σπηλιάς. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά καθώς ψάχνει να μάθει την αληθινή της ταυτότητα όμως ο πλανήτης Eedor έχει τα δικά του μυστικά.

Το παιχνίδι διαθέτει σύγχρονα, υψηλής ποιότητας γραφικά τα οποία είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι με πάνω από 50 διαφορετικές σκηνές. Επιπλέον, διαθέτει ένα πρωτότυπο soundtrack και πάνω από 20 διαφορετικούς χαρακτήρες με μοναδικές προσωπικότητες και διαλόγους οι οποίοι αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο Τύπου, το Aurora: The Lost Medallion – The Cave Demo θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες για PC στην πλατφόρμα Steam. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το παιχνίδι στην Steam Wishlist ώστε να μην χάσετε οποιαδήποτε ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία.

The post Στοιχεία για το Aurora: The Lost Medallion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα