"Ανάσταση" για την off-road σειρά V-Rally

Το V-Rally 4 έρχεται σύντομα σε PS4, One, Switch και PC!

Μπορεί η σειρά V-Rally να ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές off-road racing παιχνιδιών στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ωστόσο χάθηκε στο πέρασμα του χρόνου και το V-Rally 3, που έγινε διαθέσιμο το 2002 σε PlayStation 2, Xbox

και GameCube, ήταν η τελευταία κυκλοφορία της σειράς των Eden Games και Infrogrames Multimedia. Όλα αυτά έρχεται να τα αλλάξει η Kylotonn Racing Games, η οποία αποκάλυψε το V-Rally 4 και ανακοίνωσε πως αυτό θα κυκλοφορήσει εντός του 2018, με τη βοήθεια της Bigben Interactive. Η Kylotton δεν είναι ένα τυχαίο studio, καθώς ασχολείται εδώ και χρόνια, σχεδόν αποκλειστικά, με racing τίτλους, με πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της να είναι τα WRC 7, FlatOut 4 και TT Isle of Man.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, το V-Rally 4 θα παραμείνει πιστό στο ύφος των προηγούμενων τίτλων της σειράς, προσπαθώντας να ισορροπήσει την δράση με την εξομοίωση ενώ, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι και ο πιο όμορφος οπτικά τίτλος της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί πως επικεφαλής της ομάδας που έχει αναλάβει το V-Rally 4 είναι ο Alain Jarniou, άτομο που έχει ιδιαίτερη σύνδεση με την σειρά, καθώς ξεκίνησε ως παίκτης της σειράς και πριν 15 χρόνια συμμετείχε ως προγραμματιστής στην ανάπτυξη του V-Rally 3 για το PlayStation 2.

Στον τίτλο θα περιλαμβάνονται περισσότερα από 50 οχήματα, τα οποία θα αναβαθμίζονται και θα είναι παραμετροποιήσιμα. Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η λίστα των οχημάτων, στο announcement trailer την εμφάνισή τους κάνουν η Porsche 911 Safari, το Ford Mustang και το Ford Fiesta RS RX. Ο τίτλος φαίνεται ότι θα έχει αρκετά πλούσιο περιεχόμενο και προσπαθεί να καλύψει μία μεγάλη γκάμα κατηγοριών αγώνων, καθώς σύμφωνα με τη Kylotton, οι παίκτες θα μπορούν να τρέξουν σε αγώνες rally, rallycross και buggy, σε αναβάσεις και σε events επιδείξεων "Extreme-Khana".

Το V-Rally 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε υπολογιστές, PlayStation 4, Xbox One και Switch.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα