Ημερομηνία διάθεσης του Immortals: Fenyx Rising

Αρχές Δεκεμβρίου για κονσόλες και PC.

Η Ubisoft αποφάσισε να ξεκινήσει την Ubisoft Forward 2020 παρουσίαση της, δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε in-game υλικό από το Immortals: Fenyx Rising, που αναπτύσσει η Ubisoft Montreal.

Στο

Immortals Fenyx Rising, θα κληθούμε να αναλάβουμε τον ρόλο του Fenyx, τον οποίο θα μπορούμε να δημιουργήσουμε από το μηδέν χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από customization επιλογές, πριν συναντήσουμε τον Ερμή και ξεκινήσουμε την επική περιπέτεια μας, που διηγείται ο Προμηθέας και ο Δίας, σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο.

Καθώς προχωράμε, θα ξεκλειδώνουμε νέα cosmetic αντικείμενα, πανοπλίες και όπλα, αποκτώντας νέες δεξιότητες όπως η δυνατότητα να αιωρούμαστε σε μεγάλες αποστάσεις χρησιμοποιώντας τα φτερά του Δαίδαλου. Θα πολεμήσουμε μυθικά πλάσματα της Ελληνικής Μυθολογίας όπως γιγάντιους κύκλωπες, μινώταυρους κτλ. Επιπλέον ο τίτλος θα περιέχει αρκετούς γρίφους, αρκετά μυστικά προς ανακάλυψη και ιστορίες σχετικές με την Ελληνικής Μυθολογία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δυο νέα trailer για το Immortals: Fenyx Rising.

Το Immortals: Το Fenyx Rising θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (μέσω του Epic Games Store και Uplay) και Google Stadia στις 3 Δεκεμβρίου.

pcps4xbox onestadiaPS5Xbox One Series Xswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα