"Δυναμική" παρουσία στην E3 2017 από τη Nintendo

Με πολλά παιχνίδια για 3DS και Switch.

Άκρως ενδιαφέρουσα φαίνεται πως θα είναι η Ε3 2017 για τους απανταχού θιασώτες της Nintendo, με βάση τα λεγόμενα του Reggie Fils-Aime. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo of America, η ιαπωνική εταιρεία θα έχει δυναμική παρουσία στην επερχόμενη

έκθεση στο Los Angeles, ενώ, μεταξύ άλλων, ο Reggie Fils-Aime ανέφερε σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε τα ακόλουθα:

"Η Ε3 είναι πάντοτε σημαντική για τη Nintendo, αφού μας παρέχει τη δυνατότητα, κάθε φορά, να παρουσιάσουμε τη δική μας ιστορία. Η φετινή έκθεση δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού η εταιρεία θα έχει δυναμική παρουσία σε αυτήν. Θα παρουσιάσουμε καινούργια παιχνίδια και νέες εμπειρίες για αυτούς που θα μας παρακολουθήσουν πρώτη φόρα. Η E3 2017 αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες του Switch, αλλά και καινούργιους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο 3DS".

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η E3 2017 θα διεξαχθεί για ακόμα μία φορά στο Los Angeles Convention Center, το διάστημα από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου, ενώ παραδοσιακά οι συνεντεύξεις Τύπου λαμβάνουν χώρα πριν ανοίξουν οι πύλες της.

switch3ds
Keywords
Τυχαία Θέματα