Ημερομηνία κυκλοφορίας του Layers of Fear

Το Layers of Fear απέκτησε την επίσημη ημερομηνία διάθεσης του για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC (μέσω Steam και Epic Games Store) για τις 15 Ιουνίου,

όπως έκαναν γνωστό οι δημιουργοί του, Bloober Team και Anshar Studio.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Layers of Fear και που θα φέρουμε αυτή την απόλυτη εμπειρία τρόμου στους παίκτες σε Xbox Series Χ/S, PlayStation 5 και PC, στις 15 Ιουνίου”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bloober Team, Piotr Babieno. “Με τη δύναμη της Unreal Engine 5, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν τίτλο που ξεπερνά οπτικά τις προηγούμενες δουλειές μας, προσφέροντας ένα αξέχαστο ταξίδι στο μυαλό των βασανισμένων καλλιτεχνών. Είμαστε ενθουσιασμένοι τόσο για τους νέους όσο και για τους παλιότερους παίκτες που θα επιστρέψουν”.

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τέλος να αναφέρουμε ότι όσοι επιθυμούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον τίτλο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα μπορούν να το κάνουν κατεβάζοντας ένα νέο demo μέσω Steam έως τις 22 Μαΐου.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας του Layers of Fear appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα