Ανακοινώθηκε η standalone διάθεση του Marvel’s Spider-Man Remastered

Η Sony και η Insomniac Games ανακοίνωσαν ότι το Marvel’s Spider-Man Remastered θα αποκτήσει μια standalone κυκλοφορία για το PlayStation 5, αφού προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο μέσα απο το Marvel’s Spider-Man: Mile Morales Ultimate Edition.

Το Marvel’s Spider-Man Remastered θα κυκλοφορήσει αργότερα

αυτό το μήνα ως αποκλειστικός digital τίτλος μέσω του PlayStation Store. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν ακόμα να αποκτήσουν τον τίτλο αναβαθμίζοντας το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στην Ultimate Edition στο PlayStation 5 ή εάν έχουν σε δισκάκι ή ψηφιακό αντίγραφο του Marvel’s Spider-Man στο PlayStation 4, θα μπορούν να αποκτήσουν το Remastered έναντι €10.

Επιπλέον, το Marvel’s Spider-Man 2 θα λάβει ένα prequel comic book για την Ημέρα Δωρεάν Comic (Free Comic Book Day) το Σάββατο 6 Μαΐου, σε σενάριο από τον Christos Gage και εικονογράφηση από τον καλλιτέχνη Ig Guara. Οποιοσδήποτε στις ΗΠΑ μπορεί να επισκεφτεί το τοπικό του κατάστημα comic για να πάρει ένα αντίγραφο ή το comic μπορεί να ληφθεί ψηφιακά σε όλο τον κόσμο μέσω της εφαρμογής Marvel Unlimited.

Το Marvel’s Spider-Man 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 το “Φθινόπωρο του 2023”.

The post Ανακοινώθηκε η standalone διάθεση του Marvel’s Spider-Man Remastered appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα