Πρώτο trailer για το F1 23 της Codemasters

Η Electronic Arts και η Codemasters έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τον επερχόμενο racing τίτλο τους, το F1 23. Ταυτόχρονα ανακοίνωσαν και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου για τις 16 Ιουνίου 2023.

Η τελευταία προσθήκη στη σειρά των παιχνιδιών F1 θα είναι διαθέσιμη για PS5, Xbox

Series X/S και PC μέσω EA App, Epic Games Store και Steam. Το F1 23 θα φιλοξενήσει κάθε ομάδα, οδηγό και πίστα για τη σεζόν 2023, συμπεριλαμβανομένου του νέου Grand Prix του Λας Βέγκας.

Η αποκλειστικά ψηφιακή έκδοση F1 23 Champions Edition θα περιλαμβάνει μια σειρά από μπόνους, συμπεριλαμβανομένης μιας τριήμερης πρώιμης πρόσβασης στο παιχνίδι, η οποία θα ξεκινάει από τις 13 Ιουνίου.

Σε μια ανάρτηση στο blog που συνόδευε το τρέιλερ αποκάλυψης του παιχνιδιού, η EA υποσχέθηκε βελτιωμένο χειρισμό των οχημάτων, καθώς και την εισαγωγή αρκετών χαρακτηριστικών βασισμένων στα σχόλια της κοινότητας.

Σε αυτά περιλαμβάνονται οι κόκκινες σημαίες, οι οποίες επιστρέφουν στη σειρά μετά από εννιά χρόνια απουσίας, μια νέα επιλογή για μέγεθος αγώνα στο 35% που μέχρι πρότινος υπήρχε μόνο στα esports της F1 και ένα νέο σύστημα κωδικοποίησης χρωμάτων παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Επίσης, νέο στη σειρά είναι το F1 World, ένας κόμβος που “βοηθά τους παίκτες να εισαχθούν στον πολύπλοκο κόσμο της Formula 1, συνδέοντας πολλαπλές λειτουργίες παιχνιδιού, όπως Time Trial, Grand Prix και Multiplayer“.

Η EA δήλωσε ότι θα διαθέτει “ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ρόστερ περιεχομένου με καθημερινές και εβδομαδιαίες προκλήσεις για τους παίκτες” και “θα επιτρέπει στους παίκτες ξεκλειδώνουν νέα χρώματα, αγωνιστικές στολές και κράνη ως μέρος ενός νέου συστήματος εξέλιξης“.

Βασικός πυλώνας της φετινής έκδοσης είναι η επιστροφή της λειτουργίας ιστορίας Braking Point, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο F1 2021 πριν παραλειφθεί από την περσινή προσθήκη της σειράς.

Στο story mode του τίτλου, θα δούμε τους πρώην αντιπάλους Aiden Jackson και Devon Butler ως συμπαίκτες για την Konnersport Racing Team, μια φαντασιακή racing ομάδα που αντιπαρατίθεται με την τρέχουσα φουρνιά των πραγματικών ομάδων και οδηγών της F1.

The post Πρώτο trailer για το F1 23 της Codemasters appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα