Εκ νέου αναβολή στην κυκλοφορία του Dying Light 2: Stay Human

Η Techland έκανε γνωστό ότι προέβη σε εκ νέου αναβολή για την κυκλοφορία του Dying Light 2: Stay Human, καθώς “απαιτείται περισσότερος χρόνος για τις τελικές βελτιώσεις”.

Όπως αναφέρει ο Pawel Marchewka, CEO της πολωνικής ομάδας, στην σχετική ενημέρωση: “Στόχος της εταιρείας μας ήταν πάντα να δημιουργήσει διαφανή και ειλικρινή επικοινωνία με την κοινότητα, τους θαυμαστές και τους παίκτες μας. Η ομάδα προχωρά σταθερά με την παραγωγή και το project πλησιάζει

στο τέλος του.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και αυτήν τη στιγμή το δοκιμάζουμε. Είναι μακράν το μεγαλύτερο και το πιο φιλόδοξο project που έχουμε κάνει ποτέ. Δυστυχώς, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι για να φέρουμε το παιχνίδι στο επίπεδο που οραματιζόμαστε, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να το γυαλίσουμε και να το βελτιστοποιήσουμε.”

Update regarding release date. pic.twitter.com/xAx1RMbw0X

Dying Light (@DyingLightGame) September 14, 2021

Το Dying Light 2: Stay Human προοριζόταν αρχικά για να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2020 σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One & PC και έλαβε την πρώτη του και επ’ αόριστον καθυστέρηση τον Γενάρη του ίδιους έτους.

Από τότε, η κυκλοφορία του είχε οριστεί για τις 7 του ερχόμενου Δεκεμβρίου, ενώ, πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου του 2022.

The post Εκ νέου αναβολή στην κυκλοφορία του Dying Light 2: Stay Human appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα