Αλλαγή στην περίοδο διάθεσης του Sea of Stars

Το Sea of ​​Stars, το “retro-inspired” RPG prequel του side-scrolling adventure The Messenger, θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Θυμίζουμε ότι ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022 μετά από μια επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter, πλέον το Sea of

​​Stars θα κυκλοφορήσει το 2023.

“Καθώς πλησιάζουμε σε ένα πολύ μεγάλο ορόσημο, ο δρόμος προς την κυκλοφορία γίνεται πιο ξεκάθαρος και βρισκόμαστε εδώ με μεγάλο κείμενο και τα λογότυπα μας στο κάτω μέρος. Έχοντας κατά νου τις δύο βασικές προτεραιότητές μας – την ποιότητα ζωής για την ομάδα μας και την ποιότητα του τελικού παιχνιδιού – μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι το Sea of ​​Stars θα κυκλοφορήσει το 2023″, αναφέρει μια δήλωση της δημιουργού του τίτλου, της Sabotage Studios, στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.

“Κατανοούμε ότι η αναμονή είναι ένα μεγάλο αίτημα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά την κοινότητά μας για τη συντριπτική υποστήριξη και τα θετικά vibes. Εν τω μεταξύ, εξετάζουμε επιλογές για να δώσουμε ένα playable κομμάτι σε όλους φέτος”.

Sea of Stars will release in 2023 pic.twitter.com/S7U71G1oWh

Sea of Stars (@seaofstarsgame) June 30, 2022

Το Sea of Stars, διαθέτοντας υπέροχη pixel art και ένα turn-based σύστημα μάχης, έχει επίσης τον θρυλικό συνθέτη του Chrono Trigger Yasunori Mitsuda στην επιμέλεια της μουσικής του. Το Sea of ​​Stars θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες το 2023.

The post Αλλαγή στην περίοδο διάθεσης του Sea of Stars appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα