To Fire Emblem Warriors: Three Hopes απευθείας στην κορυφή – UK Retail Charts 25 Ιουνίου 2022

Ο νέος τίτλος Fire Emblem Warriors: Three Hopes για το Nintendo Switch βρέθηκε στο No. 1 με το ντεμπο΄ύτο του στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκριτικά με τον προκάτοχό του, οι retail πωλήσεις του ήταν αυξημένες κατά 45,3%. Η πρώτη πεντάδα συμπληρώθηκε από το Horizon Forbidden West στο No. 2, το Mario

Strikers: Battle League Football στο No. 3, το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 4, και το Lego Star Wars: The Skywalker Saga στο No. 5.

Στις τελευταίες πέντε θέσεις συναντούμε το Nintendo Switch Sports στο No. 6, το Pokémon Legends: Arceus στο No. 7, το Minecraft για Nintendo Switch Edition στο No. 8, με τα Animal Crossing: New Horizons και Grand Theft Auto V να ξαναμπαίνουν στο Top 10 στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία ήταν οι εξής:

Fire Emblem Warriors: Three HopesHorizon Forbidden WestMario Strikers: Battle League FootballMario Kart 8: DeluxeLego Star Wars: The Skywalker SagaNintendo Switch SportsPokémon Legends: ArceusMinecraftAnimal Crossing: New HorizonsGrand Theft Auto V

The post To Fire Emblem Warriors: Three Hopes απευθείας στην κορυφή – UK Retail Charts 25 Ιουνίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα