Ανακοινώθηκε η Atari 50: The Anniversary Celebration

Η Atari ανακοίνωσε την Atari 50: The Anniversary Celebration, μια “διαδραστική game εμπειρία” που αναπτύχθηκε από τους ειδικούς του retro remaster, Digital Eclipse. Λόγω της κυκλοφορίας του τον ερχόμενο Νοέμβριο, το εορταστικό πακέτο τιμά την 50η επέτειο της Atari με ένα διαδραστικό

timeline, το οποίο περιλαμβάνει πρόσβαση σε περισσότερα από 90 παιχνίδια από την ιστορία της εταιρείας.

Στοιχεία από πολλά βασικά δημιουργικά άτομα θα παρέχονται μέσω υλικού από συνεντεύξεις που δεν είχαν δημοσιευτεί στο παρελθόν, μαζί με μια σειρά από behind the scenes υλικό, όπως development sketches, hardware σχεδιαγράμματα, εσωτερικά σημειώματα, εικόνες, βίντεο και άλλα “artifacts”. Το Atari 50 θα περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικές hardware πλατφόρμες Atari σε ένα ενιαίο πακέτο, χαρτογραφώντας την εξέλιξη των παιχνιδιών της εταιρείας μέσα στις πέντε δεκαετίες.

“Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε τη χρυσή μας επέτειο από το να μοιραστούμε τις δεκαετίες διασκέδασης, καινοτομίας και ταλέντου με τους fans μας σε όλο τον κόσμο μέσω αυτής της πραγματικά αξιοσημείωτης συλλογής”, δήλωσε ο CEO της Atari, Wade Rosen. “Το να πούμε ότι είναι τιμή να ζωντανεύεις αυτή τη συλλογή είναι υποτιμητικό. Μιλάω για όλους στην Atari όταν λέω ότι χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε αυτή τη νέα Atari εμπειρία με τον κόσμο ως τον εορτασμό της 50ης επετείου μας”.

Δεκάδες “νεοτελειωμένα”, “ποτέ ολοκληρωμένα” ή “ακυκλοφόρητα παιχνίδια” από τη δεκαετία του 1980 βρίσκονται επίσης μεταξύ των τίτλων της βιβλιοθήκης του Atari 50, εκτός των πειραματικών νέων εκδόσεων κλασικών και συνδυασμούς τίτλων πρώιμης εποχής σε μια απρόσκοπτη εμπειρία. Η Digital Eclipse δημιούργησε επίσης πέντε νέα παιχνίδια για τη συλλογή, επανασχεδιάζοντάς τα όπως το Haunted House, το Neo Breakout, το Yars’ Revenge, το Vctr Sctr και το “ποτέ ολοκληρωμενο” Airworld.

Το Atari 50: The Anniversary Celebration θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC τον Νοέμβριο του 2022, περιλαμβάνοντας παιχνίδια που είχαν κυκλοφορήσει αρχικά για τα Atari 2600, Atari 5200, Atari 7800, Atari Κονσόλες ST, Atari Jaguar και Atari Lynx. Θα μπορούμε ακόμη και να ξεκλειδώσουμε bonus παιχνίδια, ολοκληρώνοντας προκλήσεις και ανακαλύπτοντας συγκεκριμένα in-game αντικείμενα.

The post Ανακοινώθηκε η Atari 50: The Anniversary Celebration appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα