Η EA αποκαλύπτει την εμπειρία αγώνα για το FIFA 23

Μετά την αποκάλυψη αρκετών λεπτομερειών για το gameplay αλλά και το Career Mode του τίτλου, η EA αποκάλυψε αυτή τη φορά τη νέα εμπειρία αγώνα που έρχεται στο FIFA 23 μέσω ενός νέου video διάρκειας επτά λεπτών. Τα Hypermotion replays, η δημιουργία «ποδοσφαιρικής» ατμόσφαιρας πριν την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και άλλες προσθήκες έρχονται στον φετινό τίτλο της εταιρείας, ενώ, για πρώτη φορά στη σειρά,

γυναίκες διαιτητές θα ενσωματωθούν σε διάφορα mode του τίτλου όπως τα: Ultimate Team, Pro Clubs αλλά και στο single-player τμήμα.

Η EA γνωστοποίησε πως «ο ήχος θα είναι βελτιωμένος και θα χτίζει την ενέργεια και την προσμονή ενόψει των μεγαλύτερων αγώνων, ανεβάζοντας την ατμόσφαιρα του αγώνα και το δράμα των συγκρούσεων εντός των αγωνιστικών χώρων, σε σημαντικά ματς, τελικούς κυπέλλου και πολλές άλλες στιγμές». Ο νέος τρόπος που θα δίνονται τα replay μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας αλλά και οι επικαλύψεις που θα γίνονται με στατιστικά στην οθόνη θα παρέχουν μια πιο κομψή εμφάνιση δεδομένων στο παιχνίδι, με στοιχεία όπως σουτ στο στόχο και ποσοστά πάσας και κατοχής.

The World's Game has never looked so good.
See the visual evolution of #FIFA23 in our Presentation Deep Dive:

On The Pitch
Around The Stadium
Goals

Watch Now https://t.co/EeDl8gjj8D pic.twitter.com/MC8ZPxDa8T

— EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) August 5, 2022

Οι παίκτες μπορούν πλέον να ακούν μουσική εντός του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια των αγώνων, αντί να ακούν τον σχολιασμό του αγώνα, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να προσθέσουμε μια ολόκληρη σειρά από νέα ηχητικά εφέ μετά το γκολ, όπως σειρήνες, κόρνες, θορύβους ζώων και πολλά άλλα.

Οι οπαδοί και το πώς κινούνται έχουν επίσης ανανεωθεί, με υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και μια πιο ποικιλόμορφη δεξαμενή μοντέλων χαρακτήρων. Η κάμερα του παιχνιδιού έχει επίσης βελτιωθεί και αναβαθμιστεί, με στόχο την αναπαραγωγή μιας τηλεοπτικής μετάδοσης με παραμετροποιήσιμο βάθος πεδίου και ομαλή κίνηση.

Το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος στον οποίο θα συνεργαστούν EA και FIFA. Με την EA να έχει ήδη αποκαλύψει τα σχέδια της για την έκδοση του διαδόχου της σειράς, με τίτλο “EA Sports FC”, για τον οποίο αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Το FIFA 23 θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One,PC και Google Stadia στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

The post Η EA αποκαλύπτει την εμπειρία αγώνα για το FIFA 23 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα