Ετοιμάζεται για τη νέα γένια το Dragon Ball FighterZ

Με το EVO 2022 να διαξήχθη το Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες με ειδήσεις για fighting τίτλους, και τώρα ήρθε η ώρα το Dragon Ball FighterZ να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Bandai Namco αποκάλυψε ότι το Dragon Ball FighterZ θα ενσωματώσει rollback netcode.

Αυτή η αγαπημένη λειτουργία των fans έχει προστεθεί σταδιακά σε πολλούς σημαντικούς fighting τίτλους τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας μια πιο ομαλή διαδικτυακή εμπειρία σε σύγκριση με τον πιο παραδοσιακό delay-based netcode, και τώρα το Dragon Ball FighterZ θα είναι το επόμενο παιχνίδι που θα το ενσωματώσει.

Επιπλέον, η Bandai Namco αποκάλυψε ότι το Dragon Ball FighterZ βρίσκεται “υπό ανάπτυξη” για να γίνει διαθέσιμο στα PS5 και Xbox Series X/S, και «θα εκμεταλλευτεί τη δύναμη αυτών των μηχανημάτων για να προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστικά γραφικά με απίστευτη απόκριση στο input των παικτών».

Το Rollback netcode φαίνεται να έρχεται αποκλειστικά στις εκδόσεις Xbox Series X/S, PS5 και PC του Dragon Ball FighterZ, αν και η Bandai Namco έχει υποσχεθεί ότι οι παίκτες στο Xbox One και στο PlayStation 4 θα μπορούν να κάνουν το upgrade στην τρέχουσα έκδοση χωρίς επιπλέον κόστος.

[#DBFZ]
The release of the PlayStation

Keywords
Τυχαία Θέματα