Ακόμη μια έκδοση για το The Elder Scrolls V :Skyrim

Αφού κυκλοφόρησε σε σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα μπορεί να φανταστεί κάποιος, το Skyrim επιστρέφει, αφού η Bethesda ανακοίνωσε το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, καθώς και μια δωρεάν next-gen αναβάθμιση για Xbox Series X/S και PlayStation

5.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του πρωτοποριακού open-world RPG, το Skyrim Anniversary Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2021 – ακριβώς δέκα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού – σε Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. H νέα έκδοση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει και τα τρία expansions του Skyrim -Hearthfire, Dawnguard και Dragonborn- καθώς και πάνω από 500 κομμάτια μοναδικού περιεχομένου από το Creation Club, συμπεριλαμβανομένων νέων quests, dungeons, bosses, όπλων, ξορκιών και πολλά άλλα.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να αγοράσετε ξανά το Skyrim, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Όλοι οι παίκτες που έχουν στην κατοχή τους το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition στο Xbox One ή στο PlayStation 4,  θα λάβουν μια δωρεάν αναβάθμιση στη βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού για τα Xbox Series X/S και PlayStation 5 αντίστοιχα, στις 11 Νοεμβρίου. Το παραπάνω ισχύει και για όσους παίζουν τον τίτλο μέσω του Xbox Game Pass. Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον τίτλο στην  Anniversary Edition, με όλο το επιπλέον περιεχόμενό της, θα υπάρχει η επιλογή να αγοράσουν επίσης το Anniversary Edition upgrade.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τις βελτιώσεις που θα έχει ο τίτλος στα Xbox Series X/S και PlayStation 5, αλλά η δωρεάν αναβάθμιση είναι πάντα ευπρόσδεκτο γεγονός.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2021, για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Ακόμη μια έκδοση για το The Elder Scrolls V :Skyrim appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα