Εκτενής ματιά στο The Forgotten City

H Dear Villagers και η Modern Storyteller αποφάσισαν να μοιραστούν με το κοινό ένα νέο gameplay video από το The Forgotten City, προσφέροντάς μας μια πιο κοντινή ματιά στο time-looping adventure, που ξεκίνησε ως ένα mod για το Skyrim.

Συγκεκριμένα, στα 9 λεπτά διάρκειας του video μπορούμε να ακούσουμε τον ηθοποιό Steven Kelly, ο οποίος

έχει δανείσει την φωνή του στον Galerius μέσα στο παιχνίδι, να μας κάνει μια περιοδεία σε μια κυρίαρχη πόλη της Ρώμης.

Χωρίς τον κίνδυνο των spoilers, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση όλων των ειδών των κινδύνων και της ίντριγκας που θα αντιμετωπίσουμε μέσα στο The Forgotten City, καθώς θα βρεθούμε αναμειγμένοι σε ένα μυστήριο δολοφονίας, όπου θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον time-loop μηχανισμό του τίτλου προς όφελός μας. Θα μπορούμε να γοητεύσουμε, να δωροδοκήσουμε ή να εκφοβίσουμε τους NPC και να χρησιμοποιήσουμε stealth ή την οδό της μάχης στην προσπάθειά μας να λύσουμε το μυστήριο και να ανακαλύψουμε τι είναι ο “Golden Rule”.

Κάνοντας χρήση της Unreal Engine, το The Forgotten City λαμβάνει χώρα σε μια ανοιχτή, μυστική, υπόγεια ρωμαϊκή πόλη, με ηθικά διλήμματα που μπορούν να οδηγήσουν σε συνέπειες ζωής ή θανάτου, σε μια μη γραμμική ιστορία με πολλαπλά τέλη. Θα μπορούμε να επιλέξουμε το φύλο, την προέλευση και το παρασκήνιο του χαρακτήρα μας, προτού προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην καρδιά του αινιγματικού γρίφου του τίτλου.

Το The Forgotten City θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC τον Ιούλιο του 2021.

The post Εκτενής ματιά στο The Forgotten City appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα