Galaxy Note 20 Ultra: Επιζεί από το bend test, όχι όμως από το burn test

Το Galaxy Note 20 Ultra είναι η κορυφαία πρόταση της Samsung για το 2020, παίρνοντας τη συνταγή από το Galaxy S20 Ultra. Όπως έχει γίνει παράδοση με όλα τα κινητά, ο γνωστός YouTuber JerryRigEverything πήρε στα χέρια του τη συσκευή και την πέρασε από τα συνηθισμένα βασανιστήρια, με μία μικρή έκπληξη.

Αν και προστατεύεται από το νέο Gorilla Glass Victus, το Galaxy Note 20 Ultra

αποκτά σημάδια στο επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs, με πιο βαθιές γρατζουνιές στο επίπεδο 7, όπως ακριβώς βλέπουμε σε όλα τα γυαλιά. Το γνωστό bend test, κάτι στο οποίο είδαμε το OnePlus Nord να αποτυγχάνει, δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα για το Galaxy Note 20 Ultra, με τον YouTuber να σημειώνει ότι πρόκειται για αρκετά στιβαρή κατασκευή.

Το περίεργο όμως είναι πως στο burn test, όπου καίει την οθόνη με αναπτήρα, η οθόνη του Galaxy Note 20 Ultra μαυρίζει εντελώς στο σημείο που καίγεται, χωρίς να επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση. Συνήθως οι οθόνες OLED επανέρχονται μετά από λίγο και δε μαυρίζουν τελείως, καθώς αυτό είναι χαρακτηριστικό των LCD. Τέλος, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας Ultrasonic καταφέρνει να λειτουργεί άριστα, ακόμα και μετά από γρατζουνιές επιπέδου 7.

Galaxy Note 20 Ultra: Επιζεί από το bend test, όχι όμως από το burn test - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα