UK charts: Επιστροφή στη κορυφή για το GTA V

Πρωτιά no.14 και το ρεκόρ του Who Wants To Be A Millionaire απειλείται.

Όπως είδαμε και τη προηγούμενη εβδομάδα, οι πωλήσεις του Grand Theft Auto V στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζουν δυναμικά, με τον τίτλο της Rockstar αυτή τη φορά να κατακτά την πρώτη θέση στον πίνακα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις. Το Grand Theft Auto V μετράει πλέον 14 εβδομάδες στη πρώτη θέση, ξεπέρασε τις 13 πρωτιές του Zumba Fittness, και

απειλεί τα ρεκόρ των Wii Fit (16 φορές) και του πιο πετυχημένου -σε αριθμό πρώτων θέσεων- τίτλου στη Μεγάλη Βρετανία, του Who Wants To Be A Millionaire, της Square Enix, που είχε βρεθεί για 18 εβδομάδες στη κορυφή της λίστας.

Το Call of Duty: WWII κατάφερε να κρατηθεί στην δεύτερη θέση, με το FIFA 18 να κατεβαίνει στην τρίτη, με τις πωλήσεις των τίτλων που βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις να μην διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους. Πιο κάτω, στη τέταρτη θέση, βρίσκεται για ακόμη μία φορά το Assassin's Creed Origins της Ubisoft, ενώ οι αυξημένες πωλήσεις του Nintendo Switch για αυτή την εβδομάδα επέτρεψαν στο Mario Kart 8 να ανέβει στη πέμπτη θέση και να παραμείνει ο πιο πετυχημένος εμπορικά τίτλος του Switch, με το Super Mario Odyssey να βρίσκεται λίγο πιο πίσω του.

Στις υπόλοιπες θέσεις της λίστας βρίσκονται τα PlayerUnknown's Battlegrounds, Star Wars: Battlefront II και The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ενώ τη δεκάδα κλείνουν τα Forza Motorsport 7 και Super Mario Odyssey. Τέλος, για ακόμη μία εβδομάδα δεν υπήρξαν νέες κυκλοφορίες, με την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία να είναι το Monster Hunter World στις 26 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για τη προηγούμενη εβδομάδα.

Grand Theft Auto V (Rockstar)Call of Duty: WWII (Activision)FIFA 18 (EA)Assassin's Creed Origins (Ubisoft)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)PlayerUnknown's Battlegrounds (Microsoft)Star Wars: Battlefront II (EA)The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)Forza Motorsport 7 (Microsoft)Super Mario Odyssey (Nintendo)
Keywords
Τυχαία Θέματα