Trailer για το “Heroic Assault” του Gotham Knights

Γνωρίζαμε ήδη ότι στις 29 Νοεμβρίου η Warner Bros. θα κυκλοφορούσε το δωρεάν mode Heroic Assault για το Gotham Knights. Παράλληλα με την κυκλοφορία του η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες για το νέο mode, φέρνοντας επίσης και μία έκπληξη για τους fans του τίτλου. 

Όπως είχαμε πληροφορηθεί το Heroic Assault θα είναι ένα τετραπλό mode όπου μαζί

με άλλους τρεις παίκτες θα πρέπει να νικήσουμε εχθρούς σε ένα dungeon τριάντα ορόφων. Σήμερα είδαμε ότι το τελικό boss θα είναι ένας καινούργιο villain για το παιχνίδι, ο Starro από τη Justice League

Η εταιρεία δεν είχε ανακοινώσει τίποτα όμως για το για το δεύτερο συνεργατικό mode που θα έρθει στο Gotham Knights, το οποίο, όπως μας πληροφορεί το trailer, θα είναι το Showdown. Πρόκειται για ένα boss rush mode όπου δύο παίκτες θα παλεύουν όλα τα bosses του τίτλου αλλά σε πολύ πιο δυνατές εκδοχές. Οι νίκες θα αποφέρουν καινούργια blueprints για πιο δυνατές και μοναδικές στολές, καθώς και διαφορετικά χρώματα τόσο γι’ αυτές όσο και για την Batcycle. 

Το Gotham Knights κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review μας.

The post Trailer για το “Heroic Assault” του Gotham Knights appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα