Καινούργιο παιχνίδι στον κόσμο του Starship Troopers

Το Offworld Industries studio ετοιμάζει έναν καινούργιο τίτλο στο κόσμο του Starship Troopers. Το παιχνίδι θα ονομάζεται Starship Troopers: Extermination και θα είναι ένα συνεργατικό FPS όπου μέχρι και δώδεκα παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα εχθρικά εξωγήινα έντομα που ξέρουμε από τη γνωστή -cult- ταινία.

Όπως αναφέρει η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, οι παίκτες

θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών κλάσεων: Assault, Support και Defense. Όλες οι κλάσεις θα μπορούν να αναβαθμιστούν και να παρέχουν καινούργια όπλα, χαρακτηριστικά και δυνάμεις για τους παίκτες. Οι δώδεκα παίκτες θα μοιράζονται σε ομάδες των τεσσάρων και αυτές θα έχουν ως σκοπό να αμυνθούν και να προστατεύσουν τις βάσεις τους απέναντι στα έντομα, να σκοτώσουν όσο περισσότερους εχθρούς μπορέσουν και τέλος να μαζεύουν διάφορες πρώτες ύλες. Οι εχθροί μας θα έχουν και αυτοί διαφορετικές κλάσεις, με την Early Access να δίνει πέντε από αυτές, Drone, Warrior, Gunner, Plasma, Grenadier και Tiger Elite. Τέλος, το studio υπόσχεται ένα μεγάλο χάρτη με πέντε διαφορετικές και μοναδικές ζώνες για να παλέψουμε, όπου η συνεργασία και η επικοινωνία μεταξύ των παικτών θα είναι το βασικό κομμάτι για τη νίκη της ανθρωπότητας εναντίον τον εντόμων.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε Early Access στο Steam μέσα στο 2023, και δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με το αν θα βρει το δρόμο του για τις κονσόλες.

The post Καινούργιο παιχνίδι στον κόσμο του Starship Troopers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα