Launch trailer για το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion

Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο launch trailer για το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion, ενόψει της κυκλοφορίας του τίτλου μέσα στον Δεκέμβριο. Σύμφωνα με την Square Enix, το launch trailer προσφέρει “την πιο ολοκληρωμένη ματιά στον τίτλο μέχρι τώρα και είναι απαραίτητο να

παρακολουθήσουν όλοι οι fans του Final Fantasy VII”.

Λαμβάνοντας χώρα επτά χρόνια πριν από τα γεγονότα του Final Fantasy VII, το Crisis Core αφηγείται την ιστορία του νεαρού Shinra SOLDIER Zack Fair, ο οποίος αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά στην εταιρεία στην οποία εργάζεται, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων που δημιουργούν και απελευθερώνουν τέρατα στον κόσμο.

Το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion είναι ένα remake του PSP τίτλου του 2007, που θα προσφέρει μια πλήρη αναθεώρηση στον οπτικό τομέα, νέο διασκευασμένο soundtrack, πλήρες αγγλικό και ιαπωνικό voice over και ένα ανανεωμένο σύστημα μάχης.

Το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 13 Δεκεμβρίου.

The post Launch trailer για το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα