Δυναμικό ντεμπούτο για το Aliens: Fireteam Elite – UK Retail Charts 28 Αυγούστου 2021

Απευθείας στο No. 1 των retail πωλήσεων βρέθηκε το Aliens: Fireteam Elite στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα. Το 42% των πωλήσεων αφορούσαν την έκδοση για PlayStation 5, το 31% για Xbox Series και το 27% για PlayStation 4.

Η πρώτη πεντάδα έκλεισε με το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 2, το Minecraft για το Nintendo Switch sto Νο. 3, το Grand Theft Auto V στο No. 4 και το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στο No. 5.

Με μείωση πωλήσεων 50% τo Ghost of Tsushima Director’s Cut έπεσε στο No. 9, με το Ratchet & Clank: Rift Apart να βγαίνει εκτός Top 10, καταγράφωντας αντίστοιχη πτώση. Την υπόλοιπη δεκάδα συμπλήρωσαν το FIFA 21 στο No. 6, το Animal Crossing: New Horizons στο No. 7, το Marvel’s Avengers στο No. 8 και το The Last of US: Part II στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Aliens: Fireteam EliteMario Kart 8: DeluxeMinecraftGrand Theft Auto VMarvel’s Spider-Man: Miles MoralesFIFA 21Animal Crossing: New HorizonsMarvel’s AvengersGhost of Tsushima: Director’s CutThe Last of Us: Part II

The post Δυναμικό ντεμπούτο για το Aliens: Fireteam Elite – UK Retail Charts 28 Αυγούστου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα