Gameplay trailer για το Dolmen

Η Prime Matter αποκάλυψε ένα νέο gameplay trailer για το sci-fi action-RPG Dolmen της Massive Work Studio, μέσα από το οποίο μπορούμε να δούμε μερικούς από τους τερατώδεις εχθρούς που θα πρέπει να πολεμήσουμε, καθώς και κάποια από τα  φουτουριστικά όπλα που θα χρησιμοποιήσουμε στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Το Dolmen μεταφέρει τους παίκτες στον εχθρικό εξωγήινο κόσμο του Revion Prime, με την αποστολή να ανακτήσουν κρυστάλλους με την ονομασία “Dolmen”. Ωστόσο, αυτός ο πλανήτης είναι εξαιρετικά εχθρικός

και οι παίκτες θα χρειαστεί να κάνουν εναλλαγές μεταξύ μιας σειράς melee και ranged όπλων, για να μπορέσουν να εξαλείψουν τις ρομποτικές και εξωγήινες απειλές που τους περιμένουν, συμπεριλαμβανομένων κάποιων ιδιαιτέρα βάναυσων bosses.

Όπως ισχύει με όλους τους SoulsBorne τίτλους, αν πεθάνουμε, θα δούμε την εξέλιξή μας να μηδενίζεται και να μεταφερόμαστε στο τελευταίο checkpoint μας. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, θα χρειαστεί να νικήσουμε τους εχθρούς και να γίνουμε πιο δυνατοί, χρησιμοποιώντας την Energy για να εμποτίσουμε τα όπλα μας με elemental status effects.

Μπορείτε να δείτε το νέο gameplay trailer για το Dolmen παρακάτω.

Το Dolmen αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2022.

The post Gameplay trailer για το Dolmen appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα