To Nintendo Switch Sports εκθρόνισε το LEGO Star Wars – UK Retail Charts 30 Απριλίου 2022

Απευθείας στην κορυφή των retail charts βρέθηκε το Nintendo Switch Sports με το ντεμπούτο του την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία. Ο τίτλος της Nintendo πούλησε 6 φορές περισσότερο από το Ring Fit Adventure και παραπάνω από το διπλάσιο συγκριτικά με το Mario Party

Superstars στο launch τους. To LEGO Star Wars: The Skywalker Saga έπεσε στο No. 2 μετά από τρεις εβδομάδες στο No. 1 με μείωση 25%. Η ύπαρξη νέου στοκ PlayStation 5 στη χώρα εκτόξευσε το Gran Turismo 7 στο No.3 και το Horizon Forbidden West στο No. 4, με αύξηση 152% και 52% αντίστοιχα.

Την πρώτη πεντάδα έκλεισε το Pokémon Legends: Arceus. Οι θέσεις της δεκάδας που απομένουν συμπληρώθηκαν από τα Mario Kart 8: Deluxe στο No. 6, Elden Ring στο No. 7, Grand Theft Auto V στο No. 8, Kirby and the Forgotten Land στο No. 9 και Animal Crossing: New Horizons στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Nintendo Switch SportsLEGO Star Wars: The Skywalker SagaGran Turismo 7Horizon Forbidden WestPokémon Legends: ArceusMario Kart 8: DeluxeElden RingGrand Theft Auto VKirby and the Forgotten LandAnimal Crossing: New Horizons

The post To Nintendo Switch Sports εκθρόνισε το LEGO Star Wars – UK Retail Charts 30 Απριλίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα