Νέο δείγμα από το Sniper Elite 5

Η Rebellion δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Sniper Elite 5, επιδεικνύοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από τον επερχόμενο τίτλο πριν από την κυκλοφορία του αργότερα προς το τέλος του μήνα.

Λαμβάνοντας χώρα στη Γαλλία του 1944, το εκτεταμένο campaign του Sniper Elite 5 μπορεί να παιχτεί είτε solo είτε εξ ολοκλήρου σε online

co-op, επιτρέποντας συνεργασία με έναν άλλο παίκτη ώστε να συντονίσουμε τις επιθέσεις μας από μακριά ή να εισβάλουμε μαζί. Ωστόσο, το online multiplayer κομμάτι του τίτλου δεν θα περιορίζεται μόνο στο co-op, καθώς το νέο, προαιρετικό Invasion Mode θα επιτρέπει σε έναν άλλον παίκτη να συμμετέχει στο παιχνίδι ως ελεύθερος σκοπευτής του Άξονα, προσπαθώντας να κυνηγήσει τον Karl (δηλαδή τον παίκτη) και να τον βγάλει εκτός μάχης. Ωστόσο, ο Karl μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει διάφορα τηλέφωνα που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στα επίπεδα για να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον εισβολέα και να ανακαλύψει την τοποθεσία του.

Για όσους αναζητούν μια αμιγώς single player εμπειρία, υπάρχουν ακόμα πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Τα physics των όπλων έχουν γίνει πιο αυθεντικά από ποτέ και η προσαρμογή τους έχει επεκταθεί, με όλα τα μέρη τους (όπως γεμιστήρες, κάννες, σκόπευτρα και κοντάκια) να μπορούν να αλλαχθούν. Εν τω μεταξύ, το σήμα κατατεθέν της σειράς Sniper Elite, η Kill Cam, έχει βελτιωθεί και θα ενεργοποιείται επιπλέον και μετά από θανατώσεις ακριβείας με πιστόλια και SMG. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Rebellion έχει υποσχεθεί να προσφέρει περισσότερες traversal επιλογές στον νέο της τίτλο, δίνοντας στους παίκτες περισσότερες διαδρομές σε κάθε επίπεδο.

Μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες στο νέο gameplay trailer παρακάτω.

Το Sniper Elite 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 26 Μαΐου 2022, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One στο Xbox Game Pass.

The post Νέο δείγμα από το Sniper Elite 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα