Η Blizzard ανακοίνωσε το Warcraft Arclight Rumble

Η Blizzard, μετά από “αρκετό teasing” για τον πρώτο τίτλο Warcraft για φορητές συσκευές, παρουσίασε το Warcraft Arclight Rumble.

Πρόκειται για έναν mobile τίτλο που θα ακολουθεί παρόμοια φόρμουλα με άλλους tower defense τίτλους (ή “tower offense” σύμφωνα με τη Blizzard) σε συνδυασμό με στοιχεία τίτλων συλλογής χαρακτήρων. Διάφορα στοιχεία από το World of Warcraft

έχουν επίσης εισαχθεί, όπως dungeons, raids, guilds και φατρίες (Alliance, Horde, Beast, Blackrock και Undead).

Σύμφωνα με τη Blizzard, το Warcraft Arclight Rumble αποτελεί έναν mobile action τίτλο στρατηγικής, που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Warcraft, όπου τα Mini ζωντανεύουν για να λάβουν μέρος σε ξέφρενες μάχες σώμα με σώμα. Το Warcraft Arclight Rumble θα προσφέρει πολλαπλά modes, συμπεριλαμβανομένου ενός single player campaign, συγκρούσεις σε επικές PvP μάχες, τη δυνατότητα για co-op και πολλά άλλα.

Μια καλύτερη γεύση μπορούμε να πάρουμε βλέποντας το πρώτο gameplay preview trailer του Warcraft Arclight Rumble, καθώς και ένα developer overview video.

Περισσότερα στοιχεία μπορούμε να βρούμε στην επίσημη σελίδα του Warcraft Arclight Runble.

Τέλος, η Blizzard έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί μια closed beta του Warcraft Arclight Rumble σε συσκευές με iOS και Android -σε συγκεκριμένες περιοχές- που θα ανακοινωθούν “σύντομα”.

The post Η Blizzard ανακοίνωσε το Warcraft Arclight Rumble appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα