Ενίσχυση στην ανάπτυξη του Crysis 4

Η Crytek ανακοίνωσε ότι ο Game Director του Hitman 3, Mattias Engström, εντάχθηκε στην ομάδα ανάπτυξης που εργάζεται για το επερχόμενο Crysis 4.

Ο Engström μετέβη στην Crytek για τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς θα λειτουργεί ως Game Director. Κατά το παρελθόν, ο Engström είχε εργαστεί ως level designer στην Ubisoft

για τα Far Cry 3 και Assassin’s Creed: Revelations, πριν ενταχθεί στην IO Interactive για να δουλέψει επάνω στα Hitman και Hitman II και στη συνέχεια για να αναλάβει τη θέση του Game Director στο Hitman III.

We are happy to announce that Mattias Engström, known for his work as Game Director for Hitman 3 at IO Interactive, joins the Crysis family as Game Director for the 4th installment in the Crysis franchise, starting this week. pic.twitter.com/hHkOrXIAt6

Crysis (@Crysis) May 3, 2022

Θυμίζουμε ότι το Crysis 4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος με ένα πολύ σύντομο teaser trailer, σχεδόν μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τίτλου της σειράς, του Crysis 3. Η σειρά Crysis ήταν για καιρό στο παρασκήνιο, αλλά η Crytek την επανάφερε με την κυκλοφορία της Crysis Remastered Trilogy.

Το Crysis 4 δεν έχει επί του παρόντος κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά δεδομένου ότι η Crytek προσέλαβε τον Game Director αυτή την εβδομάδα, ενδέχεται το sci-fi shooter να βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης.

The post Ενίσχυση στην ανάπτυξη του Crysis 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα