Ώρα να γνωρίσουμε τον Robin του Gotham Knights

Η WB Games Montreal και η DC παρουσίασαν επιπλέον gameplay από το Gotham Knights, αυτή τη φορά δίνοντας έμφαση στον Robin, ο οποίος θα πολεμά δίπλα στους Dick Grayson (Nightwing) και Jason Todd (Red Hood), οι οποίοι είχαν τον τίτλο του Robin παλαιότερα. Συγκεκριμένα, αυτός ο Robin είναι ο Tim Drake, ο

νεότερος από τους τέσσερις Gotham Knights και ο τρίτος σύντροφος του Batman που πήρε τον μανδύα του Robin.

Ο Robin είναι σε θέση να κάνει “zap” τον εαυτό του στον τεράστιο ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τηλεμεταφοράς της Justice League, και μπορεί να αντιμετωπίσει τους εχθρούς χρησιμοποιώντας ένα πτυσσόμενο μπαστούνι, εφαρμόζοντας “ψυχολογικό πόλεμο” επάνω τους καθώς και διαφορές stealth τεχνικές. Είναι ικανός να αιφνιδιάζει τους εχθρούς, να τους βγάζει από τη μέση με γρήγορες και θανατηφόρες κινήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Robin σε δράση.

Στον τίτλο, ο Robin θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Batgirl, Nightwing και Red Hood, δημιουργώντας τους Gotham Knights, έχοντας ως αποστολή να προστατεύσουν την Gotham μετά τον θάνατο του Batman.

Το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 25 Οκτωβρίου, με τις προπαραγγελίες να δίνουν το 233 Kustom Batcycle Skin στην κυκλοφορία του τίτλου.

The post Ώρα να γνωρίσουμε τον Robin του Gotham Knights appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα