Tο Chaos on Deponia σύντομα και στις κονσόλες

Επιστροφή στον κόσμο της Deponia.

Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε ότι ο adventure τίτλος της Chaos on Deponia, θα κάνει την εμφάνισ;h του στις κονσόλες μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τα λογοτεχνικά έργα των Terry Pratchett και Douglas Adams και με την εικαστική επιμέλεια του Matt Groening – Simpsons

και Futurama- αποτελεί το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, με αυτοτελή ιστορία, που δεν απαιτεί από τους παίκτες να γνωρίζουν τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού.

Ο πρωταγωνιστής του τίτλου, Rufus, επιστρέφει στην Deponia, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από τον πλανήτη και να φτάσει στη θρυλική πόλη του Elysium. Για άλλη μια φορά, κάτι πάει στραβά και ο Rufus προσγειώνεται πίσω στην Deponia, όπου θα ξεκινήσει την αναζήτηση για τους τρεις δίσκους, στους οποίους έχει «χωριστεί» το γυναικείο ρομπότ και σύντροφός του, Goal.

Το Chaos on Deponia, του οποίου το review μας για την έκδοση PC θα βρείτε εδώ, θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4 και Xbox One στις 6 Δεκεμβρίου, με επανασχεδιασμένο σύστημα έλεγχου για τα χειριστήρια των δυο κονσόλων.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα