Νέες πληροφορίες και εικόνες από το Code Vein

Ο Nikolas, τα Blood Veils και η Ufotable...

Mέσω ενός δελτίου Τύπου η Bandai Namco δημοσιοποίησε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το Code Vein, τον action-JRPG τίτλο της, που φαίνεται να έχει αρκετές ομοιότητες με τους τίτλους Souls της From Software. Θυμίζουμε ότι το Code Vein αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2018 για υπολογιστές, PlayStation 4

και Xbox One.

Αρχικά, η Bandai Namco αποκαλύπτει τον Nikola, το μικρό αδερφό της Mia Karnstein, μαζί με την οποία θα περιηγηθούν στη "Vein". Στη "Vein" βρίσκεται και η νέα περιοχή που παρουσιάστηκε, με όνομα "Ridge of Frozen Souls", ένα πέρασμα μέσα σε βουνά, με τις χιονοθύελλες να μειώνουν αρκετά την ορατότητα του παίκτη, δυσκολεύοντας αρκετά την περιήγηση σε αυτή την περιοχή.

Όσον αφορά στη μάχη, οι "special" επιθέσεις -σε συνδυασμό με τα Blood Veils- είναι αρκετά σημαντικές για την επιβίωση του παίκτη στη μάχη. Τα διαφορετικά είδη των Blood Veils επιτρέπουν στον παίκτη να εκτελέσεις επιθέσεις που αφαιρούν αίμα από τους αντιπαλους τους. Για παράδειγμα, με το Blood Veil "Ivy" ο παίκτης μπορεί να "βγάλει" αγκάθια από το έδαφος και με αυτό τον τρόπο να πολεμήσει τους εχθρούς του από απόσταση. Όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχουν πολλά διαφορετικά Blood Veils -όπως το "Ogre", το "Hounds" και το "Stinger"- τα οποία προσφέρουν διαφορετικές ισορροπίες ανάμεσα στη δύναμη και την εμβέλεια των επιθέσεων.

Για να φορέσει κάποιος ένα διαφορετικό Blood Veil, ένα πέπλο δηλαδή, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα Blood Code, το οποίο περιέχει αποθηκευμένες τις ειδικές ικανότητες του προηγούμενου ιδιοκτήτη του. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο Blood Code για κάθε περίπτωση, για παράδειγμα το "Ranger Bloood Code" είναι αρκετά χρήσιμο σε dungeons, το "Hunter Blood Code" είναι κατάλληλο για μάχες από απόσταση ενώ το "Berseker Blood Code" βοηθάει στις μάχες σώμα με σώμα.

Εκτός από τα παραπάνω, έγινε γνωστό πως η "Ufotable", ένα δημοφιλές ιαπωνικό animation studio που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Bandai Namco σε τίτλους όπως το God Eater και εκείνους της σειράς Tales Of, είναι υπεύθυνη για το anime intro του τίτλο. Παρακάτω θα βρείτε αρκετά screenshots, τόσο από το intro όσο και από το ίδιο το Code Vein.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα