To Elder Scrolls Online δωρεάν για μία εβδομάδα

Με πολλά events και bonuses.

Το Elder Scrolls Online γιορτάζει τους δέκα εκατομμύρια παίκτες που ήδη έχουν ξεκινήσει την περιπέτεια τους στην Tamriel και η ZeniMax Online Studios προσφέρει ως μέρος της εορτής του #10MillionStories μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον τίτλο της, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου. Οι κάτοχοι

PS4, PC και Mac θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, και θα μπορέσουν να συμετάσχουν σε ειδικά διαμορφωμένα Dungeons γεμάτα ανταμοιβές, ενώ θα υπάρξει και μία έκπτωση σε όλες τις πλατφόρμες αν κάποιος θελήσει να αγοράσει τον τίτλο.

Αναλυτικά, η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού (εκτός από το ESO: Morrowind) Ολοι οι λογαριασμοί θα λάβουν 500 Crowns για να τα ξοδέψουν στο Crown Store σε διάφορα αντικείμενα (XP Scrolls, potions,pets και άλλα)H πρόοδος από τα προηγούμενα Free Play Events που έχουν σημειώσει όσοι συμμετείχαν, θα συνεχιστεί αν επιστρέψουν στον κόσμο του παιχνιδιού. Για όσους αποφασίσουν να αγοράσουν τον τίτλο, η πρόοδός τους θα υπάρχει και εκεί.

Για τους κατόχους PS4 να σημειωθεί πως πρέπει να διαθέτουν ενεργή την Playstation Plus συνδρομή τους έτσι ώστε να κατεβάσουν το πλήρες παιχνίδι από το Store. Όσοι έχουν PC ή/ και Mac θα έχουν πρόσβαση στον τίτλο από το Steam ή το Official Site αντίστοιχα.

Από τις τις 17:00 της 30ης Νοεμβρίου έως τις 17:00 της 6ης Δεκεμβρίου, όλοι οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάχουν σε αυτό το ειδικό Event, μέσω του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον ανταμοιβές που περιλαμβάνουν pets, mount και costumes. Οι παίκτες θα πρέπει απλώς να ολοκληρώσουν ένα τυχαίο Event μέσω του Dungeon Finder (normal ή veteran) όπου θα ανταμειφθούν με ένα Mysterious Reward Box. Η συμμετοχή σε αυτά τα Events είναι για όλους χωρίς κάποιον περιορισμό.

Κάθε μέρα κάποιος παίκτης που έχει ολοκληρώσει ένα τυχαίο Dungeon, κατά τη διάρκεια του Event θα λάβει επίσης ένα Bonus Entry μέσα στο #10MillionStories Sweepstakes. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το #10MillionStories official site.

To review μας για το ESO μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

ps4xbox onepcmac os x
Keywords
Τυχαία Θέματα