Νέες πληροφορίες για το Project: Mara της Ninja Theory

Από την αρχή του προηγούμενου χρόνου, όταν και αποκαλύφθηκε το Project: Mara, το νεότερο project της Ninja Theory, χαρακτηριζόμενο με τον ιδιαίτερο τίτλο του “mental terror” experience , οι νέες πληροφορίες για το εγχείρημα έρχονταν με το σταγονόμετρο. Ωστόσο, στο τελευταίο της developer video η ομάδα προσφέρει μια νέα

ματιά στον τίτλο, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην παρουσίαση των περιβαλλόντων του.

Το studio που έχει δώσει παιχνίδια όπως τα Hellblade: Senua’s Sacrifice και Enslaved, υπόσχεται σχετικά με το Project: Mara έναν “πειραματικό τίτλο που εξερευνά νέους τρόπους storytelling, χτισμένο σε έναν πραγματικό κόσμο και μια προσγειωμένη εμπειρία νοητικού τρόμου (mental terror)”. Μέσα από το dev video, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο ελληνικής καταγωγής Tameem Antoniades, creative director του project, αναλύει τις τεχνικές που υιοθετεί η ομάδα για τη σύλληψη της αίσθησης του ρεαλισμού που χρειάζεται, για την παράδοση μιας “εντελώς διαφορετικής εμπειρίας, ανόμοιας βιντεοπαιχνιδιού ή ταινίας”.

Πιο συγκεκριμένα, το art direction του τίτλου στοχεύει στη δημιουργία περιβαλλόντων που αναπαριστούν, όσο το δυνατόν καλύτερα, ένα πραγματικό διαμέρισμα, καταγράφοντας τα υλικά του, σαρώνοντας τη γεωμετρία του, δημιουργώντας developing εργαλεία και παραδίδοντας, έτσι, το πιο φιλόδοξα ρεαλιστικό game setting που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής. Προς επίρρωση των παραπάνω, στο video παρουσιάζεται συγκριτικά υλικό από το ψηφιακό διαμέρισμα του Project: Mara και το αντίστοιχο πραγματικό.

Το Project: Mara είναι ένα μόνο από τα πολλαπλά projects που φαίνεται να τρέχει το studio της Microsoft, καθώς ήδη γνωρίζουμε την ύπαρξη του The Insight Project αλλά κα την συνέχεια του επιτυχημένου Hellblade: Senua’s Sacrifice που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τίτλο Senua’s Saga: Hellblade 2.

The post Νέες πληροφορίες για το Project: Mara της Ninja Theory appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα