TGS 2018 gameplay από το Devil May Cry 5

Και ανακοίνωση microtransactions, για τη γρήγορη αναβάθμιση των χαρακτήρων.

Μετά την πρόσφατη, teaser παρουσίαση της Capcom για το Devil May Cry 5, η ιαπωνική εταιρία, στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2018, παραχώρησε στο κοινό ένα εκτενές gameplay από τον αναμενόμενο τίτλο Devil May Cry

5. Στο εν λόγω υλικό προβάλλεται, ο πρωταγωνιστής/ήρωας και κυνηγός δαιμόνων της σειράς, Dante, ο οποίος χρησιμοποιεί τις μαχητικές και ιδιαίτερες δεξιότητες του, στους διάφορους δαίμονες που αντιμετωπίζει.

Επιπροσθέτως, ο Director του τίτλου, Hideaki Itsuno, γνωστοποίησε στο κοινό ότι το Devil May Cry 5 θα περιλαμβάνει microtransactions, τα οποία θα είναι αντιστοίχως ανάλογα με την περίπτωση της Special Edition του Devil May Cry 4. Συγκεκριμένα, ανέφερε:"Με τη λειτουργία των μικρο-συναλλαγών, παρέχουμε τη δυνατότητα και επιλογή στο τμήμα του κοινού που επιθυμούσε να αποκτήσει τα red orbs και κατά συνέπεια τις αναβαθμίσεις των χαρακτήρων άμεσα.

Επιπλέον, αυτή η λειτουργία δεν είναι κάτι καινούργιο, εφόσον και στην περίπτωση της Special Edition του Devil May Cry 4 υπήρχε η δυνατότητα αγοράς red/blue orbs και proud souls μέσω των dlc, το οποίο σημαίνει πως αυτή η λειτουργία δεν θα επηρεάζει το ίδιο το παιχνίδι, εφόσον ο κάθε παίκτης μπορεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι και χωρίς όλες τις αναβαθμίσεις. Δηλαδή, ο στόχος είναι να παίξει ο παίκτης με το ρυθμό που επιθυμεί το παιχνίδι".

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως, το Devil May Cry 5 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay υλικό του παιχνιδιού.

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα