Σε διαδικασία πρόσληψης η Visual Work της Square Enix

Με στόχο "το σχεδιασμό futuristic χαρακτήρων".

Το CGI animation studio, Visual Work της Square Enix, ανακοίνωσε πως αναζητά δημιουργούς για καινούργιο περιεχόμενο ψυχαγωγίας (“new entertainment content”), το οποίο θα χρησιμοποιεί σχεδιασμό futuristic χαρακτήρων. Για αυτό το λόγο το στούντιο δημοσίευσε στο κοινό ένα

trailer, το οποίο προβάλλει τη βάση σχεδιασμού (“character prototype trailer”) του επιθυμητού αποτελέσματος για τους χαρακτήρες. Εξάλλου, το στούντιο, για αυτό το λόγο επισημαίνει στους φιλόδοξους δημιουργούς που θα στείλουν αίτηση για πρόσληψη, ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο σκηνικό και την τοποθεσία της ιστορίας, αλλά μόνο στο σχεδιασμό του χαρακτήρα, ο οποίος είναι ο σκοπός του trailer.

Η Visual Work είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στον τομέα των stand-alone CGI films, με τη δημοφιλή ταινία Final Fantasy VII: Advent Children που είχε κυκλοφορήσει το 2005, αργότερα υλοποίησε την ταινία Kingsglaive: Final Fantasy XV και στη συνέχεια επιμελήθηκε -με τη βοήθεια της Square Enix- και τη σειρά Kingdom Hearts. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το character prototype trailer, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα