Εξαιρετική η πορεία του Spider-Man

Κατέχει το ρεκόρ του ταχύτατου τίτλου σε πωλήσεις.

Φαίνεται πως το νέο παιχνίδι της Insomniac με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο άνθρωπο-αράχνη σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με την πάροδο του χρόνου, με πιο πρόσφατο αυτό του τίτλου που έχει πετύχει τις πιο γρήγορες πωλήσεις στα χρονικά του PlayStation.

Έτσι, η Sony έσπευσε να ανακοινώσει μέσω Twitter πως το Spider-Man

της Insomniac κατάφερε να πραγματοποιήσει πωλήσεις της τάξεως των 3.3 εκατομμυρίων τεμαχίων μέσα στις 3 πρώτες ημέρες διάθεσης του προϊόντος στην αγορά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν πρόκειται μόνο για τις retail πωλήσεις ή για έναν συνδυασμό φυσικών και ψηφιακών πωλήσεων, αν και στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως δεν συμπεριλαμβάνονται τα bundles με το PlayStation 4. Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο ρεκόρ κρατούσε προηγουμένως το God of War της Santa Monica, με 3.1 εκατομμύρια τεμάχια, ενώ τα παιχνίδια που βρίσκονταν πολύ κοντά στο να καταρρίψουν το ίδιο ρεκόρ ήταν οι τίτλοι της σειράς Batman: Arkham.

Θυμίζουμε πως το Spider-Man είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το παιχνίδι, ενώ θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πορεία ενός από τους καλύτερους τίτλους της περιόδου.

Marvel’s Spider-Man is setting records! It’s now the fastest-selling first-party PlayStation title, selling 3.3M+ in its first 3 days. Thanks to all the fans, and congrats to @InsomniacGames & @MarvelGames! #SpiderManPS4 pic.twitter.com/64SIZtdBqp

PlayStation (@PlayStation) 20 Σεπτεμβρίου 2018ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα