Story trailer για το Psychonauts 2

Η Double Fine έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Psychonauts 2, ένα μήνα περίπου πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου. Στο τελευταίο video μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο ήρωάς μας, ο Razputin Aquato, καθώς επιτυγχάνει το όνειρο του να αποτελέσει μέλος των Psychonauts.

Ένας εκπαιδευμένος ακροβάτης και ένας πανίσχυρος psychic νεαρός, ο Raz σύντομα ανακαλύπτει ότι υπάρχει

κάτι που δεν ταιριάζει στους Psychonauts, τον κάποτε φημισμένο οργανισμό κατασκοπείας που “μπαίνει σε κατάσταση σύγχυσης” όταν ο ηγέτης του βυθίζεται σε κώμα. Επιπλέον, υπάρχει ένας προδότης στις τάξεις του και κάποιες δυνάμεις λειτουργούν στο παρασκήνιο θέλοντας να φέρουν και πάλι στη ζωή τον νεκρό psychic δολοφόνο Maligula. Ο κλήρος θα πέσει στον Raz για να ακονίσει το μυαλό του και να αποκαλύψει τη δολοπλοκία που θα μπορούσε να βυθίσει τον κόσμο στο απόλυτο χάος.

Μπορείτε να δείτε το νέο story trailer παρακάτω πριν από την κυκλοφορία του σε Xbox One, Xbox Series X/S (θα είναι διαθέσιμο και μέσω Xbox Game Pass), PlayStation 4 και PC στις 25 Αυγούστου.

The post Story trailer για το Psychonauts 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα