Multiplayer Beta για το Disintegration

Στα τέλη Ιανουαρίου.

Το Disintegration, ένα ολοκαίνουργιο sci-fi FPS από τον συν-δημιουργό του Halo, πρόκειται να “φιλοξενήσει” μια multiplayer beta στο τέλος του μήνα, όπως ανακοίνωσε το στούντιο ανάπτυξης του παιχνιδιού, V1 Interactive.

Η beta θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια: πρώτα, μια closed beta που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου και 29 Ιανουαρίου από τις 18:00μ.μ. έως στις 09:59 την επόμενη μέρα και για τις δύο μέρες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει

μια open public beta στις επόμενες δύο ημέρες, 31 Ιανουαρίου έως το τέλος της 1ης Φεβρουαρίου σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Κατά τη διάρκεια της beta, όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν, θα μπορέσουν να δουν και να δοκιμάσουν τις δύο από τις τρεις λειτουργίες του παιχνιδιού, το Retrieval (κάτι παρόμοιο με το γνωστό Capture-the-Flag) και το Control, το οποίο βάζει τους παίκτες να μάχονται για σημεία ελέγχου πάνω στον χάρτη, τα οποία πρέπει να καταλάβουν και να κρατήσουν για να κερδίσουν πόντους. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα προς επιλογή επτά από τα crews του παιχνιδιού, με το καθένα να έχει τα δικά του themes και special abilities.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Disintegration.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή περίοδος διάθεσης του Disintegration, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

We have exciting news to share with you all! ??

Sign ups for our Disintegration Multiplayer Beta are now open! ?

If you would like to test out a Gravcycle and go head to head with other Pilots online click the link below! ?https://t.co/0TfkujwpBV#RebootHumanity pic.twitter.com/OjLVz4zYsS

— Disintegration Game (@dsntgrtn) January 15, 2020

Our closed beta will be hosted on Tuesday, January 28 from 8 am PT/11 am ET to 11:59 pm PT/2:59 am ET and Wednesday, January 29 from 8 am PT/11 am ET to 11:59 pm PT/2:59 am ET.

Our public beta will then follow from January 31 to February 1 on PS4, Xbox One, and PC!

— Disintegration Game (@dsntgrtn) January 15, 2020pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα