Το Metro Redux έρχεται στο Nintendo Switch

Κοντά μας τον επόμενο μήνα.

Μετά από μια μακρά περίοδο φημολογιών, το Metro Redux, η συλλογή που περιλαμβάνει τα Metro 2033 και Metro Last Light, αναμένεται να διατεθεί και επίσημα για το Nintendo Switch την προσεχή περίοδο.

Το παιχνίδι βάζει τον παίκτη στο ρόλο του Artyom, ενός

από τους επιζώντες του υπεδάφους της Μόσχας, οι οποίοι κατέφυγαν εκεί μετά από τα γεγονότα της αποκάλυψης το 2013. Είκοσι χρόνια μετά, ένας κίνδυνος έρχεται να απειλήσει τους κατοίκους του υπεδάφους, αναγκάζοντας τον Artyom να κατευθυνθεί στα υπόγεια του Μετρό, πολύ μακριά από τα όρια της δικής του Πόλης-Σταθμού, προσπαθώντας να προειδοποιήσεις κατοίκους άλλων πόλεων για τον επερχόμενο κίνδυνο.Το port του παιχνιδιού έχει, σύμφωνα με την Deep Silver, αναπτυχθεί από την ίδια τη 4Α Games και θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που προσφέρθηκε αρχικά ως DLC.

Επιπλέον, όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο από συγκεκριμένους πωλητές λιανικής, θα μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο The Ranger Cache, το οποίο περιλαμβάνει ένα σετ με κονκάρδες, μια θήκη προστασίας, μια κάρτα με εναλλασσόμενο artwork διπλής όψεως, τέσσερις κάρτες art διπλής όψεως και μια αφίσα μεγέθους Α2 διπλής όψεως.

Το Metro Redux θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 28 Φεβρουαρίου.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα