Hitman 2: Κυκλοφορεί φέτος χωρίς "επεισοδιακό" μοντέλο

Ο Agent 47 βρήκε νέο publisher!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της σειράς Hitman, καθώς η -ανεξάρτητη πλέον- IO Interactive, ανακοίνωσε επίσημα τον επόμενο τίτλο της σειράς, ο οποίος φέρει το όνομα Hitman 2 και θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Warner Bros Interactive .Το γνωστό studio αποκάλυψε ότι η νέα περιπέτεια του Agent 47 θα κυκλοφορήσει πλήρης, με 6 διαφορετικές τοποθεσίες, χωρίς να ακολουθείται το επεισοδιακό μοντέλο που γνωρίσαμε από τον προηγούμενο τίτλο της σειράς. Εκτός αυτού, οι φίλοι του πράκτορα δεν θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλη υπομονή, αφού το Hitman 2 θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, σε PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές.

Η ανακοίνωση του Hitman 2 συνοδεύτηκε με ένα πλούσιο trailer, στο οποίο ο Agent 47 ταξιδεύει σε μία πίστα αγώνων με στόχο να εξουδετερώσει την οδηγό Sierra Knox. Όπως και στον προηγούμενο τίτλο, για ακόμη μία φορά ο παίκτης μπορεί να δολοφονήσει το υποψήφιο θύμα με πάρα πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να μεταμφιεστεί σαν ένα μέλος του pit crew και να τοποθετήσει μία βόμβα στο αυτοκίνητο της οδηγού ή ακόμη και να "πειράξει" την ανάρτηση του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τέλος, μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες που φέρει το Hitman 2 είναι η δυνατότητα online co-op.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όσοι προχωρήσουν στη προπαραγγελία του Hitman 2 θα λάβουν άμεση πρόσβαση στο Hitman: Sniper Assassin Mode, το co-op mode του τίτλου.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over