Η Blizzard επιβεβαιώνει την ανάπτυξη νέου Diablo

Πολλές θέσεις εργασίας για το "Diablo project".

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της σειράς Diablo, καθώς από ό,τι φαίνεται η ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς έχει ήδη προγραμματιστεί και η ύπαρξή του θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Η παραπάνω είδηση προέκυψε μέσα από τη σελίδα αγγελιών εργασίας στην ιστοσελίδα της Blizzard, όπου αναρτήθηκαν 28 νέες θέσεις εργασίας, με

τις περισσότερες να συνδέονται με ένα project σχετικό με τη σειρά Diablo. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία βρίσκεται στην αναζήτηση ατόμων για θέσεις software engineering, σχεδιαστών περιβάλλοντος και dungeon, ενώ υπάρχουν αγγελίες και για υψηλότερες -ιεραρχικά- θέσεις, όπως αυτή του creative director.

Δυστυχώς, από τις συγκεκριμένες αγγελίες δεν εξάγονται πολλές πληροφορίες για το επόμενο Diablo project, όμως η Blizzard στις περιγραφές κάνει ξεκάθαρο πως πρόκειται για ένα μη ανακοινωθέν project. Θυμίζουμε πως έχουν ήδη περάσει 6 χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου τίτλου της σειράς, ενώ το 2014 είχε κυκλοφορήσει το Reaper of Souls expansion pack. Τέλος, εκτός από τα παραπάνω, ανάμεσα στις θέσεις εργασίας που αναρτήθηκαν, υπάρχουν αγγελίες για μία νέα mobile εμπειρία αλλά και για τις θέσεις του Senior/ Principal Game Designer και Lead Software Engineer για έναν μη γνωστό, first person τίτλο, ο οποίος μάλιστα δεν φαίνεται να έχει σχέση με το Overwatch.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα